12.4.11

Παντρεύονται Μενεγάκη – Ματέο την Δευτέρα του Πάσχα ;

Λίγο μετά τον Μυστικό Δείπνο θα ακολουθήσει ο ''μυστικός γάμος'' της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα το πολύκροτο ζευγάρι θα παντρευτεί με μόλις δέκα καλεσμένους τη Δευτέρα του Πάσχα!
Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει το σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site της Σεμίνας Διγενή (mediasoup) και φέρει την υπογραφή της Νατάσσας Χανιώτη, είναι άκρως λεπτομερείς.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, Ελένη και Ματέο θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα εκκλησάκι στο παραδοσιακό χωριό της Άνδρου, Στραπουργιές, μακριά από τους παπαράτσι και τα φλας τους!
Καλεσμένοι θα είναι μόνο δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών της Ελένης και της μητέρας της. Κουμπάρος θα είναι ο κολλητός του Ματέο, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, που βλέπουμε συχνά στον Καφέ να διδάσκει γιόγκα την Ελένη.
Το νυφικό θα φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Κοτέντου, στο ατελιέ του οποίου η Ελένη έχει ήδη κάνει πρόβα, και οι βέρες θα φέρουν την υπογραφή του οίκου Καίσαρη. Τα μαλλιά της Ελένης θα υποδυθεί ο Πάνος Καλλίτσης.
Τέλος, ο Alpha φαίνεται να έχει δώσει άδεια στην Ελένη μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα. Μην παντρευτεί κια τρέχει να γυρίσει στο πλατό...
Τώρα, αν πράγματι αληθεύουν όλα αυτά, θα σας γελάσουμε!
Αλλά ακόμα κι αν ευσταθούν, μάλλον η Ελένη θα ακυρώσει τον γάμο, γιατί βλέπω καμιά κατοσταριά παπαράτσι ακροβολισμένους σε κάθε πέτρα της Άνδρου όλες τις μέρες του Πάσχα! Ποιο απόμερο εκκλησάκι; Θα γίνει της κακομοίρας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου