4.9.11

ΠΑΤΑΤΑ της ΕΛΑΣ – Πλαστός ο πίνακας για τον οποίο τόσο θόρυβος έγινε!!

Από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com
Εμείς απο την αρχή κρατήσαμε μια επιφυλακτική στάση στην υπόθεση με τον πίνακα που βρέθηκε στα χερια 40χρονης τηλεπαρουσιάστριας η οποία πιάστηκε απο μπάτσους της Δίωξης Αρχαιοκαπηλείας. Όταν μάλιστα διαβάσαμε οτι είχε ανάμειξη στην υπόθεση και ο γνωστός τηλε μαϊντανός δια πάσα νόσον και μαλακία τότε ήταν που γίναμε ακόμα πιο επιφυλακτικοι! Σκεφτήκαμε "είναι δυνατόν να έχουν στα χέρια τους οι υποτιθέμενοι δράστες ένα τόσο ακριβό πίνακα και να διαπραγματεύονται με αγνώστους την πώληση του έναντι πινακίου φακής"; Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται έτσι...
Και πριν περάσουν 48 ώρες απο την αποκάλυψη της υπόθεσης διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΒΗΜΑΤΟΣ: Ο κλεμμένος πίνακας Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου που βρέθηκε στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι αυθεντικό έργο του Φλαμανδού καλλιτέχνη Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, λέει τώρα το Μουσείο Καλών Τεχνών της Γάνδης, στο Βέλγιο από όπου εκλάπη το έργο.
Αντε να δούμε τώρα πως θα συμαζέψουν τα ασυμάζευτα τα παπαγαλάκια των μπάτσων που βιάστηκαν να αποδώσουν τα εύσημα στους μπάτσους χωρίς να έχει αποφανθεί προηγουμένως ειδικός πραγματογνώμονας εκτιμητής έργων τέχνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου