2.2.12

Κοινωνικό Φαρμακείο από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καλαμάτας !!

Συνάντηση με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Καλαμάτας είχε χθές ο Δήμαρχος Παν. Νίκας, με αντικείμενο την ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου στην Καλαμάτα, με την εθελοντική συμμετοχή των Φαρμακοποιών της πόλης.
Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την κοινωνική τους ευαισθησία και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος θα διαθέσει τον κατάλληλο χώρο για τη στέγασή του φαρμακείου, θα αναλάβει τα πάγια έξοδα του χώρου και θα διαθέσει προσωπικό, εάν απαιτηθεί. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων και εθελοντών Δημοτικού και Κοινωνικού Ιατρείου, Δημοτικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, με στόχο τη μεταξύ τους συνέργεια και συνεννόηση.
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών
Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας θα υλοποιήσουν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 6 ωρών, κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αθλητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των ομάδων του Δήμου και του Νομού γενικότερα.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στην κ. Β. Λιακουνάκου (Δ/νση: Στοά Λόντου, τηλ: 27210-60704, κινητό: 6976821828).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου