3.2.12

H Greek Hacking Scene πίσω από την επίθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης;

Σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που έφτασε στο SecNews απο άγνωστο που φαίνεται να γνωρίζει στοιχεία για την συγκεκριμένη επίθεση, πίσω από την διαδικτυακή επίθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr ) βρίσκονται μέλη της ελληνικής χακίνγκ σκηνής (Greek Hacking Scene) και όχι οι Anonymous. 
Στην πληροφορία αναφέρονται ψευδώνυμα-υποστηρικτές της GHS να εχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση.
Το SecNews δεν θα δημοσιεύσει τις πληροφορίες με τα ονόματα και τα ψευδώνυμα που κατονομάζει ο άγνωστος στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, μιας και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Επιπλέον το SecNews δεν επιθυμεί να εκθέσει τα ψευδώνυμα που αναφέρονται στο μήνυμα του αγνώστου.
Οι πληροφορίες που έφτασαν στο SecNews αναφέρουν επίσης ότι η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται στα ίχνη των επιτιθέμενων και είναι πολύ κοντά στον εντοπισμο των δραστών, αναλύοντας τα ψηφιακά ίχνη που έθεσε στην διάθεση τους το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το SecNews μεταδίδει τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη και ευχαριστεί τον ανώνυμο αναγνώστη. Δεν μένει παρα να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα μιας και η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Μείνετε συντονισμένοι!
http://www.secnews.gr/archives/38196

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου