1.2.12

Έκκληση από αντιμνημονιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ !!

Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τον λαό και την πατρίδα !!
Η Αντιμνημονιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ καλεί τους φίλους τα μελή και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να σταθούν αρωγοί τούτες τις δύσκολες ώρες με όποιον τρόπο μπορούν στον άνεργο και στον άστεγο που έχει ανάγκη, στον απεργό αγωνιστή, στο γείτονα μας στον συνάνθρωπο μας που παλεύει σε όλα τα μέτωπα του μνημονίου και χτυπιέται από την Βαρβαρότητα.
Αυτός πρέπει να παραμένει ο πρώτος μας στόχος ώστε να περάσουμε όλοι μαζί τον χειμώνα και η κοινωνία να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κομμάτι της, ότι το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς, είμαστε το 99% και είμαστε παντού.
Η Επιτροπή καλεί τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ να παραμείνουν μονιασμένοι και να μην πολωθούν, διαιρεθούν ή «χτυπηθούν», μεταξύ τους για κανένα μνημονιακό υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Δεν μας αφορά αυτή η μάχη.
Η σοβαρότητα όλων μας και η τραγικότητα των στιγμών δεν μας αφήνει χρόνο να αναζητήσουμε ποιος «ΠΑΣΟΚοφέρνει» ανάμεσα σε Δεξιούς Παπανδρεϊκούς ή Βενιζελικούς, σε ευελφαλείς, φιλελεύθερους, μεταρρυθμιστές, ή σε άλλους νεοφιλελεύθερους μνημονιακούς υποψηφίους. Είμαστε και παραμένουμε πολύ καλύτεροι από αυτό. Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και αριστεροί.
Για την επιτροπή ότι γίνεται στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι απλός ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΣ που ουδεμία σχέση έχει με την παράταξη την ελληνική κοινωνία ή την βάση του ΠΑΣΟΚ. Και χωρίς αυτά είναι και ΑΣΚΟΠΟΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΣ.
Η παράταξη που γνωρίζουμε εμείς μιλά σε συνέδρια σε ολομέλειες και σε ανοιχτές διαδικασίες, στις πλατείες, στο δρόμο και στις κάλπες. Σας περιμένουμε.
Σύντροφοι: Μπροστά στην θεομηνία του μνημονίου χρειάζεται Αγώνας αγώνας και πάλι αγώνας ! Του κόσμου το στενό γεφύρι θα το περάσουμε μαζί θα 'ναι η καρδιά μας παραθύρι τα λόγια μας παλιό κρασί.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας κατέβει να περπατήσει μαζί μας.
Αθήνα 1 Φεβρουαρίου 2012
Συναντήστε την επιτροπή στο Αντιμνημονιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ
και στο aepasok
Επικοινωνία: aepasok@gmail.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου