2.2.12

Οι εργολάβοι αυξάνουν ξανά τα διόδια – Η κυβέρνηση τους ευλογεί – Ο λαός θα τους ανατρέψει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !
Οι εργολάβοι των διοδίων και η κυβέρνηση της Τρόικας και των τοκογλύφων δεν λένε να σταματήσουν την επίθεση στο εισόδημα του ελληνικού λαού.
Αυξάνουν, για άλλη μια φορά, τις τιμές των διοδίων στην Εθνική οδό Ελευσίνας-Κορίνθου κατά 10 λεπτά για τα IX αυτοκίνητα και κατά 20 λεπτά για τα φορτηγά.
Κατέχοντας τους δρόμους που χτίστηκαν με λεφτά του ελληνικού λαού (και τους παραχωρήθηκαν με αποικιοκρατικές και αντισυνταγματικές συμβάσεις που ψήφισαν και υπέγραψαν τα κόμματα του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) ζητούν όλο και περισσότερα, στραγγαλίζοντας το εισόδημα, αυξάνοντας το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα σε μία ήδη οριακή κατάσταση, λόγω και των συνεχόμενων αντιλαϊκών μέτρων των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου, της ανεργίας, του στραγγαλισμού των μικρομεσαίων και των αγροτών.
Τα φραστικά τους πυροτεχνήματα περί μείωσης των διοδίων (που ακούγαμε από τους ίδιους τους εργολάβους αλλά και από τους υπαλλήλους τους στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, όπως ο υπουργός Ρέππας) αποδείχτηκαν λόγια του αέρα προκειμένου να κοροϊδέψουν το λαό.
Οι αυξήσεις αυτές αν και με μια πρώτη ματιά φαίνονται αμελητέες, μπροστά μάλιστα στα μέτρα που παίρνει ο οδοστρωτήρας που λέγεται κυβέρνηση Παπαδήμου-Τρόικας, δεν παύουν να είναι προκλητικές: είναι μια ακόμα σταγόνα στο πικρό ποτήρι της λαϊκής οργής.
Το αν θα είναι αυτή που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα γίνει το έναυσμα της αντεπίθεσης του λαού απέναντι στους δυνάστες του, ντόπιους και ξένους, μένει να αποδειχτεί. Η στιγμή της αλήθειας πάντως πλησιάζει: ο λαός θα δώσει την απάντησή του και θα σαρώσει συθέμελα το «Παλαιό Καθεστώς».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου