2.2.12

Σε ύφεση η κακοκαιρία στην Πελοπόννησο !!

Ύφεση παρουσιάζει η κακοκαιρία στην Πελοπόννησο, η χιονόπτωση έχει σταματήσει και τα εκχιονιστικά συνεργεία καταβάλλουν προσπάθεια να απομακρύνουν το χιόνι από τους δρόμους.
Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στον αυτοκινητόδρομο και σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο, απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Καλαμάτας- Σπάρτης, Τρίπολης Καλαβρύτων, στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και σε μεγάλο τμήμα του ορεινού επαρχιακού δικτύου της Αρκαδίας και της ορεινής Κορινθίας.
Νωρίτερα, από πτώσεις δένδρων σημειώθηκε διακοπή ρεύματος σε πολλά χωριά της Γορτυνίας. Οι βλάβες που προκλήθηκαν αποκαταστάθηκαν κι αυτή την ώρα μόνο η Κοντοβάζαινα και τρία ακόμα χωριά είναι χωρίς ρεύμα. Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στο σημείο και στις επόμενες δύο ώρες θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση.
Σήμερα, εκτός από τα σχολεία και το πανεπιστήμιο, δεν θα λειτουργήσουν στην Αρκαδία ούτε τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και οι σχολές ξένων γλωσσών, με απόφαση του συλλόγου τους.
Οι αρχές επισημαίνουν στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μετακινηθούν εφόσον υπάρχει ανάγκη και σε κάθε περίπτωση να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου