27.12.12

Δέκα μέρες το χρόνο αφιερωμένες στις … τρίχες!

Ο γυναίκες αφιερώνουν συνολικά περισσότερο από μια εβδομάδα στον καλλωπισμό της κόμης τους !
Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο χρόνο αφιερώνετε συνολικά στα μαλλιά σας; Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 500 γυναίκες, δέκα μέρες το χρόνο διαθέτουν κατά μέσο όρο στην περιποίηση της κόμης τους. 
Πιο συγκεκριμένα, δέκα λεπτά την ημέρα απαιτούνται για το λούσιμο και το conditioner, ένα τέταρτο χρειάζεται για το στέγνωμα κι άλλα 25 λεπτά για το styling ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι μισές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση παραδέχτηκαν ότι όλη η παραπάνω περιποίηση αφορά μία συμβατική μέρα, ενώ αφιερώνουν ακόμη περισσότερο χρόνο όταν πρόκειται να βγουν.
Από την άλλη πλευρά, ένα 12% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το βούρτσισμα των μαλλιών μια φορά τη μέρα – το πρωί- είναι αρκετό, ενώ ένα 5% ομολόγησε ότι υπάρχουν μέρες που όχι μόνο δε λούζονται, αλλά ούτε καν χτενίζονται και προτιμούν να έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 γυναικών βρέθηκε πως το 12% εξ αυτών έτυχε να ακυρώσει ραντεβού, επειδή δεν πέτυχε το χτένισμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου