28.1.13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΜΑΝΗΣ - ’’Κακόβουλο’’ μεμονωμένο άρθρο !

Με αφορμή ’’κακόβουλο’’ μεμονωμένο άρθρο  για την εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον συμπατριώτη μας,  ήρωα αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, υποπλοίαρχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΒΛΑΧΑΚΟ, που ηρωικά  έπεσε  μαχόμενος την τραγική νύχτα των Ιμίων, το web site www.eleftheriaonline.gr   (και αναπαραχθηκε από το www.argoliki.gr και www.report24.gr) αναφέρει  οτι  ’’ Εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία με παιδιά που κρατούν λάβαρα της Χρυσής Αυγής. 
Τις φωτογραφίες έστειλε στα ΜΜΕ η Χρυσή Αυγή μαζί με το εξής Δελτίο Τύπου: Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε…’’

Γιατί προκαλεί εντύπωση παιδιά να κρατούν,  τις  σημαίες  της Ελλάδος, της Μάνης κατά την επανάσταση του 1821 και της Χρυσής Αυγής. Την εντύπωση προκαλούν βέβαια οι σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Πρέπει  να γνωρίζουν όλοι, ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που τιμά  τους ήρωες και τις εθνικές μνήμες της Ελλάδος,  αδιαλείπτως από την δημιουργία της μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει με την ίδια ένταση και εθνικιστικό παλμό.  

Και ότι, στις τάξεις της Χρυσής Αυγής δεν είναι περιθωριακοί τύποι που δεν έχουν τι να κάνουν, αλλά Ελληνες εθνικιστές με τις οικογένειες τους που πιστεύουν στο έθνος και την ορθοδοξία και είναι τιμή τους να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις εθνικής μνήμης και να κρατούν μαζί με τις άλλες και την σημαία της Χρυσής Αυγής.
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου