30.1.13

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η παιδόφιλος καθηγήτρια - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!


Αμετανόητη υπέρμαχος της παιδοφιλίας, «ψυχή» διεθνούς κυκλώματος και «επιστήμονας» στην αποπλάνηση ανηλίκων αποδεικνύεται η Ελεονώρα Ακτύπη, που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων. 
Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών δεν είναι μόνο η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται για παιδοφιλία στην Ελλάδα, αλλά και ίσως ο πιο οργανωμένος και δραστήριος εγκληματίας που έχει συλληφθεί ποτέ στη χώρα για το συγκεκριμένο αδίκημα.
Οι αποκαλύψεις προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό ακόμη και στους έμπειρους άντρες της αστυνομίας, αφού η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλική επαφή ακόμη και με ανήλικα παιδιά, στα οποία δίδασκε και μάλιστα αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αρρωστημένη δράση της, εμφανίστηκε περήφανη για το «έργο» της.
Είναι επίσης συγκλονιστικό το γεγονός ότι στην κατοχή της ξανθιάς, εντυπωσιακής δασκάλας βρέθηκε και κατασχέθηκε όχι μόνο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας αλλά και ένα τετράδιο το οποίο φαίνεται να… ξετυλίγει το παιδοφιλικό «κίνημα» στην Αθήνα. Το τετράδιο περιγράφει με χειρόγραφες σημειώσεις την εξέλιξη του «κινήματος» στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ περιέχει και ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τις σελίδες του, εκτιμούν ότι θα τους βοηθήσει θα ξετυλίξουν το κουβάρι στους σκοτεινούς λαβύρινθους αρρωστημένου κινήματος παιδόφιλων που δρουν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα.
Νέες συλλήψεις

Μέχρι τώρα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περίπου πενήντα ονόματα Ελλήνων και ξένων που φαίνεται να είναι λάτρεις της παιδοφιλίας και να συμμετείχαν σε «συνέδρια κινήματος παιδοφιλίας» που διεξάγονταν σε χώρες του εξωτερικού. Πληροφορίες θέλουν να αναγράφονταν τα ονόματα τουλάχιστονν δώδεκα Ελλήνων που μαζί με την 52χρονη είχαν δημιουργήσει το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα. Οι πέντε από αυτούς έχουν ήδη εντοπιστεί από τις διωκτικές αρχές και αναμένεται σύντομα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Το γεγονός ότι η ίδια παραδέχτηκε τη δράση της και ομολόγησε ότι είχε ήρθε σε ερωτική επαφή με μαθητές της έχει πανικοβάλει τους γονείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είχαν εμπιστευτεί τα παιδιά τους σε εκπαιδευτικό-τέρας. Μάλιστα ήδη αρκετοί από τους μαθητές της έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές και έχουν κληθεί για κατάθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την 52χρονη. Επίσης στον υπολογιστή της βρέθηκαν φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν κάποια από αυτά είναι μαθητές της ή ελληνόπουλα τα οποία είχε φωτογραφήσει η ίδια ή κάποιος άλλος και της είχε αποστείλει το υλικό.
Εναντίον της 52χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και χθες το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία της. Ετσι την Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν συμμετείχε και σε άλλες δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Σεξ με αγόρια

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο οι διωκτικές αρχές έφτασαν στα ίχνη της 52χρονης καθηγήτριας. Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της άρχισε όταν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε καταγγελία από Ολλανδή δημοσιογράφο που εργάζεται σε αποκαλυπτική εκπομπή, μέσω e-mail. Η δημοσιογράφος γνωστοποιούσε στους Ελληνες αστυνομικούς ότι στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο της Ολλανδίας ήρθαν -μεταξύ άλλων- σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και με την 52χρονη κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων ανά τον κόσμο.
Η ξανθιά δασκάλα φέρεται να είχε φιλοξενήσει τον κατηγορούμενο Ολλανδό σε νησί της χώρας μας και να έκαναν μαζί διακοπές, ενώ είχαν τακτική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και αντάλλαζαν φωτογραφίες με γυμνά ανήλικα. Η Ολλανδή δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλη κατάφερε και συνάντησε την καθηγήτρια, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανηλίκους. Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η εκπαιδευτικός συμβούλεψε τη δημοσιογράφο να γίνει μπέιμπι-σίτερ για να μπορέσει να έχει πιο εύκολα σεξουαλικές επαφές με αγοράκια.
Αμέσως οι έμπειροι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση κι έτσι σύντομα κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι όπου διέμενε η 52χρονη, στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Γερανίου 7, στην Ομόνοια και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή που περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, τριάντα τέσσερα περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και το επίμαχο τετράδιο με τα ονόματα παιδόφιλων.


«Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία» δήλωσε κυνικά στους αστυνομικούς

«Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται. Είμαι φανατική του δόγματος ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ακόμη και ένα παιδί, εφόσον το θέλει, μπορεί να το κάνει… Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία». Με αυτά τα λόγια απάντησε η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν μια εκπαιδευτικός, και μάλιστα γυναίκα, να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.
Ψύχραιμα και κυνικά η Ελεονώρα Ακτύπη παραδέχτηκε στους εμβρόντητους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι όχι μόνο δεν θεωρεί πως έχει κάνει κάτι κακό, αλλά αντιθέτως πως βοηθούσε τα παιδιά (και κυρίως τα αγόρια) με τα οποία είχε σεξουαλικές επαφές να… εκτονώνονται. Μάλιστα, δήλωσε φανατική οπαδός του «κινήματος παιδοφιλίας» και υποστήριξε πως είναι «υπέρμαχος της προσπάθειας που καταβάλλουν οι παιδόφιλοι ανά τον κόσμο προκειμένου να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας και να μη θεωρείται κακούργημα ή αδίκημα η παιδοφιλία στον πολιτισμένο κόσμο».
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η 52χρονη καθηγήτρια (η οποία μιλά εννέα ξένες γλώσσες) γεννήθηκε στη Γαλλία και ζούσε στη χώρα μας την τελευταία περίπου δεκαετία. Είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην Ομόνοια και δεν είχε επαφή με κανέναν από τους γείτονές της. Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου διέμενε ήταν το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά δεχόταν δεκάδες φακέλους με το ταχυδρομείο οι οποίοι είχαν αποστολέα άτομα από την Αμερική, την Ολλανδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και άλλες χώρες του εξωτερικού.
Οπως έγινε γνωστό, η 52χρονη -που εμπλέκεται σε μια υπόθεση την οποία αδυνατεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους- στο παρελθόν εργαζόταν σε φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μέχρι και τη σύλληψή της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα τόσο στο σπίτι της όσο και σε σπίτια μαθητών της. Χρησιμοποιούσε μάλιστα συνειδητά το επάγγελμά της προκειμένου να εντοπίζει εύκολα και να παραπλανεί παιδιά, ηλικίας από 8 έως και 12 ετών.
Οπως τόνισε στους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε και από την έρευνα, είναι μέλος του παγκόσμιου κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας, που εδρεύει σε Νέα Υόρκη και Ολλανδία. Μάλιστα, η εντυπωσιακή καθηγήτρια πρωτοστατεί στην παγκόσμια εκστρατεία του κινήματος το οποίο και εκπροσωπεί και για τον λόγο αυτό έχει κάνει δεκάδες ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού και έχει πάρει μέρος σε διαδηλώσεις και συνέδρια. Τα εν λόγω ταξίδια της και οι επαφές που είχε στο εξωτερικό εξετάζονται από τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα παιδοφιλίας που έχει απλώσει τα πλοκάμια του στη χώρα μας. Για τις αστυνομικές αρχές η Ελεονώρα Ακτύπη είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε σε διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας.
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


«Μελετούσε την παιδεραστία στο πλαίσιο της δουλειάς της»
«Στην κατοχή της εντολέας μου δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό, αλλά παιδεραστικό, το οποίο μελετούσε στο πλαίσιο της δουλειάς της». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων χθες, μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορος υπεράσπισης της 52χρονης Ελεονώρας Ακτύπη, Ματθαίος Πεπόνας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η καθηγήτρια «ήταν και επαγγελματίας υπνοθεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια. Λόγω της δουλειάς της, είχε πελάτες παιδεραστές τους οποίους προσπαθούσε να θεραπεύσει. Για τον λόγο αυτό συμμετείχε σε συνέδρια που γίνονταν στο εξωτερικό και λάμβανε υλικό, έντυπα, για να έχει καλύτερη άποψη ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ασθενών της. Τα περισσότερα από αυτά τα έντυπα ήταν ολλανδικά, αλλά και από άλλες χώρες και τα μελετούσε ως μέρος της δουλειάς της, και όχι επειδή η ίδια είναι παιδόφιλη» τόνισε, ορίζοντας την υπερασπιστική γραμμή και πρόσθεσε: «Αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία για παιδοφιλία. Αλλωστε, στην κατοχή της δεν βρέθηκε ούτε μία πορνογραφική φωτογραφία». Ωστόσο, επειδή ο ίδιος δεν είχε ακόμη πάρει στα χέρια του τη δικογραφία, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει για το «τετράδιο» που κατασχέθηκε στο σπίτι της από αστυνομικούς και μέσα στο οποίο βρέθηκαν σημειώσεις και ονόματα σχετικά με κίνημα παιδοφιλίας στην Αθήνα.
Πάντως, η 52χρονη διατηρεί στο Ιντερνετ ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζεται ως «κοαλάνη» (πνευματική πολεμίστρια στα χαβανέζικα). Συγκεκριμένα, γράφει στο προφίλ της: «Κοαλάνη* (Ισαβέλλα Ακτύπη) μελετάει και ερευνά τον μεταφυσικό χώρο και είναι διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια. Προέρχεται από τον ακαδημαϊκό χώρο. Εχει μελετήσει μεταφυσικά θέματα μία δεκαετία και ήταν μαθήτρια του διάσημου υπνωτιστή Dick Sutphen (www.richardsutphen.com). Επίσης, είναι μέλος της Διεθνούς Ενωσης Υπνωτιστών (International Hypnosis Federation, www.hypnosisfederation.com). Βρίσκεται στην Αθήνα και μπορεί να διεξάγει συνεδρία ύπνωσης ή διοχέτευσης στα ελληνικά και σε άλλες έξι γλώσσες». Ακόμη, εμφανίζεται ως «μέντιουμ, εξορκίστρια, χαρτομάντισσα» και πολλά ακόμη άλλα, ενώ έχει αναρτήσει και φωτογραφία το δίπλωμα υπνοθεραπείας που απέκτησε.
Θ. ΠΑΝΟΥ , espresso.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου