" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.3.13

ΕΦΙΑΛΤΗΣ για 35 χρονο - Τον παρενοχλεί σεξουαλικά 50 χρονη !

35χρονος από την Ξάνθη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά να μην επιτρέπεται σε 50χρονη, που τον παρενοχλεί σεξουαλικά, να τον προσεγγίζει.Πιο συγκεκριμένα, η 50χρονη το τελευταίο διάστημα έχει κάνει «αισθητή» την παρουσία της πιέζοντας συνεχώς τον – άτυχο- 35άχρονο προκειμένου να συνευρεθούν ενώ, παράλληλα, τον βομβαρδίζει με sms και mails, έχοντας κάνει τη ζωή του αφόρητη, όπως υποστηρίζει η πλευρά του.
Ο 35χρονος με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, ζητά από το δικαστήριο να μην επιτρέπει στην 50χρονη να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ενώ παράλληλα να πάψει να του στέλνει μηνύματα, με τα οποία τον παρενοχλεί σεξουαλικά.
Στη συζήτηση, το πρωί της Τετάρτης, δεν παρέστη η ενάγουσα, ενώ οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τις θέσεις τους. 
Ήταν πράγματι πρωτόγνωρη υπόθεση για τα δεδομένα της Ξάνθης και γενικότερα, αφού η συνήθης παρενόχληση αφορά τις γυναίκες ως θύματα, αν και για το νεαρό ενάγοντα η κατάσταση είναι μάλλον αφόρητη.: xanthipress.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου