" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.3.13

Ο Άδωνις ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τον "κακοποιημένο Σαμαρά"

Tην παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ, για το εξώφυλλο του περιοδικού «Unfollow» που εμφανίζει το πρόσωπο του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά «κακοποιημένο».

«Δείτε τώρα, εδώ. Εξώφυλλο περιοδικού. Εδώ είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Τον έχουν βάλει πυροβολημένο στο κεφάλι. Το μάτι του, το χειρουργημένο, εδώ, του το έχουν βγάλει, τα γυαλιά σπασμένα και δαρμένος. Αυτός, κυρίες και κύριοι, καλά αναρωτιέμαι, εισαγγελέας δεν υπάρχει; Πραγματικά το λέω…», είπε ο βουλευτής.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «αν δεν πάει για αυτό εισαγγελέας, όπου παρουσιάζεται ο πρωθυπουργός της χώρας πυροβολημένος στο κεφάλι, σαν να λένε στον τρομοκράτη, πήγαινε σκότωσε τον Σαμαρά... Και πάει και του βγάζει το μάτι του, εδώ το χειρουργημένο… Αυτοί οι αισχροί άνθρωποι που δεν σέβονται ούτε την υγεία ενός ανθρώπου. Και πάνε και το κάνουν αυτό οι της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί οι δημοσιογράφοι και καλά εν είδει αντιπολίτευσης».

Ο βουλευτής ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να το καταδικάσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου