8.3.13

Costa Navarino - Αποδράστε το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας !

Για τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου, η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες στο The Westin Resort Costa Navarino, με ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά. 
Οι επιλογές στην Costa Navarino εναλλάσσονται καθημερινά και προσφέρουν στους επισκέπτες μία γνωριμία με τα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής. 
Για τους μικρούς επισκέπτες, τα τριήμερα κρύβουν μία σειρά εκπλήξεων και διασκεδαστικών προγραμμάτων. Ειδικά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, γίνονται και εκείνοι μικροί μάγειρες, μαθαίνοντας να φτιάχνουν παραδοσιακά λαλάγγια και λαγάνες. Το κυνήγι θησαυρού, το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία, και το άναμμα των φαναριών που θα σκορπιστούν στον ουρανό, τους υπόσχονται μαγευτικές, αξέχαστες εμπειρίες. 
Μία γνωριμία με την ιστορία της περιοχής, επιφυλάσσει στους επισκέπτες το τριήμερο της 25ης Μαρτίου: εκδρομή στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Καλαμάτα, εκεί όπου ευλογήθηκε η επαναστατική σημαία και ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου 1821 η Ελληνική Επανάσταση.
Η απόδραση στην ανοιξιάτικη Μεσσηνιακή φύση, με βάση τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, δίνει την ευκαιρία για στιγμές ξεκούρασης, αναζωογόνησης αλλά και πολλών δραστηριοτήτων. Η διαμονή στο The Westin Resort Costa Navarino, παρέχει πολλές ανέσεις και τύπους δωματίων για οικογένειες, παράλληλα με ποικιλία εστιατορίων: από το γνωστό γκριλ στο Flame, με φρέσκα λαχανικά από τους κοντινούς κήπους και προϊόντα από φάρμες της περιοχής, μέχρι το Kafeneio και το ιταλικό Da Luigi, μεταξύ άλλων. 
Η διασκέδαση για όλη την οικογένεια ξεκινά με εξερεύνηση της πλούσιας Μεσσηνιακής φύσης, μέσα από τις οργανωμένες εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας που προτείνει το Navarino Outdoors, και συνεχίζεται με γκολφ στα δύο signature γήπεδα, ανάμεσα στους ελαιώνες. Ο πρώτος σταθμός πριν από τις εξορμήσεις, είναι στο περιβαλλοντικό κέντρο Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank. Για ημέρες γεμάτες ενέργεια, το WestinWorkout με το γυμναστήριο, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και τα ομαδικά προγράμματα –ακόμη και βόλεϊ πισίνας- κρατά όλους σε φόρμα, ενώ η αναζωογόνηση και η χαλάρωση ακολουθούν, στο ιδανικό περιβάλλον του Anazoe Spa με τις signature ολεοθεραπείες®. Οι μικροί επισκέπτες, μαζί με τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες, θα κάνουν και την πρώτη τους γνωριμία με το γκολφ, με τα δωρεάν μαθήματα για παιδιά της Navarino Golf Academy, και θα παίξουν μπόουλινγκ στο αθλητικό κέντρο. 
Τα απογεύματα συνεχίζονται με προγράμματα για φιλοσοφικές και λαογραφικές αναζητήσεις, αλλά και γευσιγνωσία: οι Φιλοσοφικοί περίπατοι δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν σύγχρονα ζητήματα υπό το πρίσμα της σκέψης και των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Τα μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής με νοικοκυρές της Πύλου, ξετυλίγουν τις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, μπροστά στο οικογενειακό τραπέζι. Τα σεμινάρια οινογνωσίας συνεχίζονται στην Enoteca για όσους θέλουν να εντρυφήσουν στον κόσμο των Πελοποννησιακών οίνων αλλά και να γνωρίσουν ποικιλίες από όλη την Ελλάδα, και τα σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιόλαδου, αναλύουν την καλύτερη παραγωγή της Μεσσηνίας, της περιοχής που κρατά τα σκήπτρα για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. 
Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου, περιλαμβάνουν 3 διανυκτερεύσεις, δείπνο στο εστιατόριο Morias και το γεύμα της Δευτέρας, παράλληλα με πολλές δραστηριότητες για κάθε τριήμερο. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.westincostanavarino.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου