7.3.13

Σεξιστές οι άντρες που προτιμούν το πλούσιο μπούστο;

Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα !!!
Όσο πιο σεξιστής είναι ένας άντρας τόσο περισσότερο «αγαπάει» τα μεγάλα στήθη. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Westminster η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Archives of Sexual Behavior».
Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές ζήτησαν από 361 λευκούς, ετεροφυλόφιλους άντρες ηλικίας 18-68 ετών να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών μοντέλων γυναικών το καθένα από τα οποία διέθετε διαφορετικό μέγεθος στήθους, εκείνο που τους φαινόταν πιο ελκυστικό. Το δεύτερο σκέλος της έρευνας περιλάμβανε μετρήσεις που αφορούσαν τη γενικότερη στάση του καθενός από τους συμμετέχοντες άντρες απέναντι στις γυναίκες, τον τρόπο με τον οποίο κάνουν σχέσεις με εκείνες, αλλά και το κατά πόσο τις αντιμετωπίζουν ως αντικείμενα του σεξ.
Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων (το 32,7%) προτίμησε τα μεσαίου μεγέθους στήθη, το 24,4% τα μεγάλα, το 19,1% τα πολύ μεγάλα, το 15,5% τα μικρά και μόλις το 8,3% ξεχώρισε τα πολύ μικρά στήθη. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, η προτίμηση στα μεγάλα και πολύ μεγάλα στήθη συνδέθηκε σε σημαντικό βαθμό με την αντιμετώπιση της γυναίκας ως αντικειμένου του σεξ και τις σεξιστικές συμπεριφορές γενικότερα.
Οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν πως η μελέτη τους δεν υπονοεί σε καμία περίπτωση ότι όλοι οι άντρες που βρίσκουν ελκυστικό ένα πλούσιο μπούστο είναι απαραίτητα και σεξιστές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου