" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.3.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΕ ΝΙΚΑ ;


 Γράφει ο Κάλχας 


Κάθε ημέρα οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ φέρνουν στο φώς και νέα στοιχεία για την απίστευτη ρεμούλα που επικρατούσε ειδικά στους Καποδιστριακούς δήμους αφήνοντας έκπληκτο τον Έλληνα πολίτη για το φαγοπότι και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από αρκετούς τοπικούς άρχοντες της Χώρας  μας .

Έρχεται  ο  δήμαρχος Καλαμάτας κος Νίκας με την ιδιότητα του σαν Πρόεδρος της  Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και ζητά …..την  άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ με θέμα, την εξέταση της κατάστασης, μετά τις καταδίκες και τις καταγγελίες κατά Δημάρχων, ιδιαίτερα παρελθόντων ετών…. Γιατί  άκουσον –άκουσον  χαλάει  την  εικόνα της Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία !!!

Μας προκαλεί μεγάλες απορίες και πολλά ερωτηματικά  η στάση του κου Δημάρχου  Καλαμάτας  άραγε  ποιους θέλει να καλύψει με τις ενέργειες του  .

Κε Νίκα στην Μεσσηνία ο σοφός λαός μας λέει ….Καθαρός ουρανός αστραπές  ΔΕΝ φοβάται ! και αυτό φαίνεται να το έχετε ξεχάσει  όπως δείχνουν οι ενέργειες σας !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου