8.3.13

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος για ΤΕΙ – Ας παραιτηθούμε όλοι οι Αιρετοί ΤΩΡΑ !

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !
 

….Τέτοιες νοοτροπίες θυμίζουν άλλες εποχές! Θυμίζουν εποχές ¨αποφασίζομεν και διατάσομεν¨!
Δεν τις υιοθετώ, δεν με εκφράζουν, δεν τις δέχομαι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτοί και σίγουρα θα με βρουν τουλάχιστον εμένα απέναντί τους.
Τέτοιου είδους ¨πολιτικάντικα παιχνίδια¨, με ¨ψεύτικεςυποσχέσεις¨ , είναι απαράδεκτα να παίζονται στην πλάτη των Μεσσήνιων και εγώ τουλάχιστον δεν τα δέχομαι.
Αυτές οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις, περίμενα από την υπεύθυνη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,  ως πολίτης της Μεσσηνίας και ως μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, να προταθούν στο τελικό κείμενο του σχεδίου Άθηνά¨ στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, και όχι οι αντι-ακαδημαϊκές, αντι-αναπτυξιακές,  και αστήριχτες προτάσεις που δημοσιεύτηκαν και βάζουν ουσιαστικά ¨νάρκη¨  στο εκπαιδευτικό σύστημα, να παίρνουν το δρόμο μέσω της επιτροπής προς τη Βουλή.
Αυτές οι απαράδεκτες και προκλητικές για την κοινωνία της Μεσσηνίας, προτάσεις του Υπουργού Παιδείας, πρέπει να αλλάξουν.
 Υπάρχουν δίκαιοι, βάσιμοι και αντικειμενικοί λόγοι που επιμένουμε:
Προσωπικά, καλώ τον Υπουργό Παιδείας, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος,  να αναθεωρήσει τις λάθος απόψεις του, να υιοθετήσει τις προτάσεις της Διοίκησης του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, να αφουγκραστεί την κοινωνία και τους φορείς της,  γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπεύθυνος παράγων της  μελλοντικής ¨ταφόπλακας¨ του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, με ότι αυτό συνεπάγεται ακαδημαϊκά και αναπτυξιακά για το Νομό μας και την Περιφέρεια  Πελοποννήσου.
Τέλος, ας αναλογιστούμε ΟΛΟΙ τις δικές μας ευθύνες και να αντιδράσουμε όσο είναι καιρός τώρα, να  κινητοποιηθούμε γρήγορα για να μην περάσουν τα ανεύθυνα και απαράδεκτα σχέδια του Υπουργού Παιδείας.
Η παραίτηση όλων των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης του Νομού μας,  πρέπει να αποτελέσει το πρώτο ηχηρό μήνυμα που πρέπει να σταλεί σε όλους αυτούς που θέλουν να παίξουν  ¨παιχνίδια¨ στην πλάτη του Μεσσηνιακού λαού, της ανάπτυξης της περιοχής μας που είναι συνυφασμένη με το μέλλον των παιδιών μας. 
Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, το απαιτούν οι καιροί, το έχει ανάγκη η κοινωνία, το θέλουν οι πολίτες που μας  τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν  τις θέσεις  που κατέχουμε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου