" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.3.13

" ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ " Τατούλης - Σμυρνιώτης για τα σκουπίδια της Τρίπολης !

Μετά τη σημερινή κινητοποίηση του δήμου Τρίπολης, με πορεία στο κέντρο της πόλης και παράσταση στην περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης κατέθεσε υπόμνημα διαμαρτυρίας, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή για ανευθυνότητα και για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στην πόλη.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανάφερε πως είναι ψέμα ότι έλειπε από το γραφείο του και είπε πως δεν είχε καμία πληροφόρηση για την επίσκεψη του δημάρχου και της αντιπροσωπείας στα γραφεία της περιφέρειας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σμυρνιώτη για διγλωσσία, λέγοντας ότι άλλα λέει στις συσκέψεις και στην Αθήνα κι άλλα στην Τρίπολη. Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία και ανέφερε ότι η Διεύθυνση Υγείας της περιφέρειας, μετά από αυτοψία, προσέφυγε αυτεπάγγελτα στην Εισαγγελική Αρχή.
Τέλος, ανέφερε πως ενώ αρχικά υπήρξε συνεργασία ξαφνικά αυτή διακόπηκε με ευθύνη του δημάρχου.
Ο δήμαρχος Τρίπολης απάντησε στον περιφερειάρχη, δίνοντας και ο ίδιος συνέντευξη Τύπου. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι ο κ. Τατούλης «λέει ασυναρτησίες» και τον κάλεσε, αν δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα, «να δηλώσει αναρμοδιότητα εκεί που πρέπει». Εξάλλου, ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχει προσδιοριστεί σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλαφάτη, για την προσεχή Δευτέρα, στις 12.30 το μεσημέρι.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο δήμαρχος Τρίπολης και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μανόλης Αγγελάκας, καθώς και άλλοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου