" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.3.13

Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια

Για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με αφορμή το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου εξέφρασε την άποψή της μέσω Twitter η Δέσποινα Καμπούρη.
Η Δέσποινα  Καμπούρη με αλλεπάλληλα tweets αναφέρθηκε στο θέμα υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα από να την παρουσιάζουν ως μια καλοπληρωμένη πουτάνα, ενώ αναρωτιέται μέχρι πότε οι δημοσιογράφοι θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος μιας γυναίκας, προστατεύοντας τον εαυτό τους πίσω από την ανωνυμία.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα, από το να την παρουσιάζουν ως "καλοπληρωμένη πουτ@ν@", χωρίς να έχουν στοιχεία. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα υπάρχουν δήθεν δημοσιογράφοι, άκρως συμπλεγματικοί άνθρωποι, και βαθειά μισογύνηδες, που θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος και την προσωπικότητα μιας γυναίκας, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία», έγραψε  χαρακτηριστικά  η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter της.
«Ειδικά σήμερα που είναι η γιορτή της γυναίκας, είναι λυπηρό να βλέπεις ένα κορίτσι να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το πιο δυσάρεστο απ΄όλα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς, τσιμπάμε στο άκουσμα ενός τέτοιου κουτσομπολιού, και ρωτάμε ο ένας τον άλλον: "μήπως έμαθες ποια είναι;"», πρόσθεσε η δημοσιογράφος .


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου