9.3.13

Γιατί οι γυναίκες "ποστάρουν" τα κάλλη τους στα social media;

Γιατί περιμένουν από το Facebook τα σχόλια των ανδρών;
Προχτές η Rihanna πόζαρε ημίγυμνη στο φακό για να δείξει στους φαν της τις καινούργιες της μπότες.
 Όμως δεν είνια η μόνη που το κάνει αυτό, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι οι σελίδες που είναι αφιερωμένες στα γυναικεία οπίσθια διαρκώς αυξάνονται στα social media και κυρίως στο Facebook.
Η διάσημη ψυχολόγος διασημοτήτων, Honey Langcaster-James αυτό αφορά τις γυναίκες που έχουν πλήρη κυριαρχία της εικόνας τους. 
Μέσα από τα social media όπως το Facebook και το Instagram, ο κόσμος ασχολείται όλο και περισσότερο με το διαδικτυακό του προφίλ. Ελέγχουν περισσότερο την εικόνα που έχουν στο διαδίκτυο παρά στην πραγματικότητα". Η ίδια προσθέτει ότι αυτή η εμμονή με τα οπόσθια αφορά μία τάση της εποχής. "Φαίνεται πως είναι τάση και συνδέεται με τους διασήμους". 
Άλλος ειδικός των social media, Δρ Arthur Cassidy λέει ότι με το να μοιράζονται τέτοιες φωτογραφίες δίνουν και άλλη εντύπωση ως προς το πώς βλέπουν τις σχέσεις και παρά τα like που αποσπούν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. "Δεν σημαίνει ότι αυξάνεται η αυτοπεποίηθηση των γυναικών με αυτό τον τρόπο, λόγω σύγκρισης ή έλλειψης θετικής ανταπόκρισης από τους 'φίλους' τους"'. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου