Ξεκίνησε δηλαδή να παρασκευάζει λικέρ, σιρόπια και στο ενδιάμεσο να αρωματίζει και τη ζάχαρη κι από γλυκιά να την κάνει πότε μυρωδάτη και - γιατί όχι; - και καυτερή! Τώρα έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξε και ένα λικέρ με τον πλούτο της Κρήτης: την ελιά.
Το λικέρ αυτό με την ελαφριά πικρή γεύση το παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στην έκθεση «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική»,που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη και επέστρεψε γεμάτη αισιοδοξία και πασίχαρη για το νέο της δημιούργημα, καθώς όπως είπε στο MαdeinCreta το λικέρ ελιάς έκανε θραύση!
«Αν γύρω στα 50 έχεις σοβαρά προβλήματα υγείας και χωρίζεις και δεν έχεις χρήματα πρέπει να κάνεις κάτι για να σταθείς στα πόδια σου. Δεν υπάρχει περίπτωση ό,τι γνώσεις και να έχεις να βρεις δουλειά έξω, η αγορά εργασίας θα προτιμήσει νέους ανθρώπους. Σε αυτή την ηλικία πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα πιο πολύ. Βάζεις το κεφάλι να σκεφτεί και λες: Τι μπορώ να κάνω τώρα μόνος μου;» λέει η κυρία Ντιναπόγια...
newsit.gr