8.1.15

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! Το Κίνημα των γυρολόγων της πολιτικής


Στη συμπαθή κατηγορία των πολιτικών κάποιοι έχουν κάνει επάγγελμα την αλλαγή κομματικής στέγης. 

Κάθε φορά, πριν από τις εκλογές κάνουν εμφανή την παρουσία τους.

Η «ανάγκη» του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ για άνοιγμα προς τον μεσαίο χώρο σε αντιστάθμισμα της δεξιάς ρητορικής, έφερε για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια τους γνωστούς γυρολόγους της πολιτικής.

Η πολιτική διαδρομή της «γαλάζιας» πλέον Άντζελας είναι γεμάτη Ζιγκ Ζαγκ.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της υφυπουργού πολιτισμού Άντζελας Γκερέκου η οποία θα είναι υποψήφια και πάλι στην Κέρκυρα, αυτή τη φορά με τη ΝΔ. 
Η πολιτική διαδρομή της «γαλάζιας» πλέον Άντζελας είναι γεμάτη Ζιγκ Ζαγκ αφού διεγράφη στις 8 Νοεμβρίου του 2012 από το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ψήφισε το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα που απαιτούσαν οι τροϊκανοί.
Βέβαια το ΠΑΣΟΚ δεν άντεξε χωρίς την κα. Γκερέκου και η βουλευτής Κέρκυρας χωρίς το ΠΑΣΟΚ και τρεις μήνες μετά, στις 20 Φεβρουαρίου του 2013, ο Ευάγγ. Βενιζέλος την δέχθηκε πίσω στο κίνημα για να ξαναφύγει σήμερα, αφού βέβαια διαβεβαίωνε τη Δευτέρα ότι το ήθος της και η διαδρομή της δεν την επιτρέπουν να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσουμε ότι η κα. Γκερέκου στις 17 Μαΐου του 2010 μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, σύμφωνα με το οποίο ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος, οφείλει εδώ και χρόνια στην ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993, παραιτήθηκε και από υφυπουργός Τουρισμού επικαλούμενη λόγους ευθιξίας, για να αναλάβει και πάλι χρέη υφυπουργού Πολιτισμού στις 9 Ιουνίου του 2014.

Ο Β. Οικονόμου ζήλεψε τη δόξα Γκερέκου

Τα διαρκή Ζιγκ Ζαγκ στην πολιτική της κας Γκερέκου ζήλεψε και ο πρώην σύντροφός της στο ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος, με επιτολή του, δηλώνει «παρών στον αγώνα για τη παραμονή στην Ευρώπη και την Εθνική Συνεννόηση», αγώνας ο οποίος απ' ότι φαίνεται διέρχεται μέσα από εκλόγιμη θέση -πιθανότατα την τέταρτη- του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Τα διαρκή Ζιγκ Ζαγκ στην πολιτική της κας Γκερέκου ζήλεψε και ο πρώην σύντροφός της στο ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου.
Πριν γίνει «γαλάζιος» ο κ. Οικονόμου είχε περάσει επί σειρά ετών από το ΠΑΣΟΚ υπηρετώντας το από διάφορες θέσεις, είχε διαγραφεί τον Απρίλιο του 2011, είχε ιδρύσει μαζί με τον Γιάννη Δημαρά το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, από το οποίο αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2011 ιδρύοντας μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομα Ελεύθεροι Πολίτες, εκλέχθηκε βουλευτής το 2012 με τη ΔΗΜΑΡ από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014 για να ανακοινώσει σήμερα τη συνεργασία του με τη ΝΔ. Εννοείται πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Προηγουμένως είχε συναντηθεί με την εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή με για το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ υπήρξε προσέγγιση και με το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου προκειμένου να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας Αττικής.

Οδυσσέας Βουδούρης ο Πρώτος πολιτικός καιροσκόπος

Το ...μαγάλο αστέρι των πολιτικώννκαιροσκόπων από ΠΕΣΥαρχης του ΠΑΣΟΚ ,κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου  αφαίρεσε μία έδρα από καταξιωμένους αγωνιστές στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνίας από Γ.Κανελλόπουλο ή λεωνίδα Φιλιπποπόπουλο δεν το έκανε υφυπουργό υγείας ο Παπανδρέου πέσρασε στην ΔΗΜΑΡ βγήκε βουλευτής στην Β΄Αθήνας και όταν "μυρίστηκε " την προοπτική εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε τον Αλέξη Τσίπρα 

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !

 πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου