10.1.15

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - "Όλοι μαζί,είμαστε εδώ και θα τα καταφέρουμε"

Η υποψήφια Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης Νάντια Γιαννακοπούλου συμμετείχε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στην Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Αθηναΐδα. 

Η συνδιάσκεψη είχε ως στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης των κατευθυντήριων γραμμών του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης, με αιχμή το νέο σχέδιο ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: "Σήμερα στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης. Θα δώσουμε όλοι μαζί τον κρίσιμο αγώνα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, για να είμαστε χρήσιμοι στη χώρα. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με δυναμισμό και αισιοδοξία, με παραταξιακή συνείδηση και κρατώντας ζωντανές τις ιδέες που υπερασπιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες, χωρίς ηττοπάθεια, προσωπικούς υπολογισμούς και μικροπολιτικά οφέλη. Όλοι μαζί είμαστε εδώ και θα τα καταφέρουμε."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου