8.1.15

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ !!

Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, η οποία ωστόσο θα κρατήσει για λιγότερο από 24 ώρες.

Αρχικά θα σημειωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με θυελλώδεις βοριάδες σε όλη την βόρεια Ελλάδα, ενώ θα πέσουν χιονοπτώσεις για λίγες ώρες, ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα. Ενδέχεται πρόσκαιρα οι χιονοπτώσεις να είναι πυκνές.

Σταδιακά μέσα στην Δευτέρα, ως και το απόγευμα, ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την κεντρική, νότια και ανατολική Ελλάδα, ενώ πυκνά χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ημιορεινά και κυρίως ορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας, ενώ πυκνά θα είναι τα χιόνια και στα βουνά της Κρήτης.

Ακραία θα είναι τα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική χώρα, ενώ στην βόρεια Ελλάδα ήδη από τις προμεσημβρινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί και θα βγει και ο ήλιος. Μέσα στην μέρα θα ενισχυθούν οι βοριάδες σε όλο το Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος, με τη θερμοκρασία να πέφτει αρκετά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Από το βράδυ της Δευτέρας και προς τα ξημερώματα της Τρίτης, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά σε όλη την χώρα, με τη θερμοκρασία ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, να είναι αρκετά χαμηλή κυρίως στην βόρεια χώρα όπου θα σημειωθεί και ισχυρός παγετός. Από την Τρίτη οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά από νότιες διευθύνσεις σε όλη την Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου