16.4.15

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου - Θα αγγίξει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες!

Ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή με περιορισμένη την ορατότητα από ομίχλες κυρίως στα δυτικά ενώ οι άνεμοι θα πνεόυν νότιοι που στα νότια θα αγγίξουν τα 6 με 7 Μποφορ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο αγγίζοντας στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου .
 
Το Σάββατο θα διατηρηθεί η ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά αυξημένες συνοδεία πρόσκαιρης μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης. Οι νοτιάδες στα ανοιχτά θα αγγίξουν τα 5-6 και στα νότια τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο αγγίζοντας τους 26 βαθμούς στα βόρεια τους 28 με 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά ενώ δεν αποκλείονται τοπικά και τα πρώτα 30άρια κυρίως στα ανατολικά της Πελοποννήσου. Στα νησιά και στις παράκτιες περιοχές η θερμοκρασια θα είναι έως και 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. 
 
Την Κυριακή στα βόρεια αναμένεται συννεφιά με τοπικές μικρής διάρκειας βροχές. Στα κεντρικά και νότια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης. Οι άνεμοι στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους ρίχνοντας της θερμοκρασία ενω θερμοί νοτιάδες θα επικρατήσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Σάκης Αρναούτογλου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου