" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.4.15

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ! Απίστευτο: Αντιεξουσιαστές ψεκάζουν και κυνηγούν τα ΜΑΤ

Πλήρης διασυρμός των Αστυνομικών δυνάμεων - Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες κατά των ανδρών των ΜΑΤ - Αντικείμενα πετούσαν και οι αντιεξουσιαστές μέσα από το υπό κατάληψη κτήριο - Κυνηγητό στα Προπύλαια
Χημικά και κρότου λάμψης έξω από την κατειλημμένη Πρυτανεία, στα Προπύλαια, το απόγευμα της Πέμπτης.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν στο σημείο συγκεντρώθηκαν περί τους 1000 αντιεξουσιαστές και πολίτες που διαφωνούν με την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με καδρόνια και πέτρες. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης, ενώ ακολούθησε κυνηγητό στα Προπύλαια. Κατά τη διάρκεια της έντασης, αντικείμενα και μπογιές κατά των αστυνομικών πετούσαν και αντιεξουσιαστές μέσα από το υπό κατάληψη κτήριο.

Λίγη ώρα αργότερα, η κατάσταση φαίνεται πως εκτονώθηκε, με τους διαδηλωτές να είναι χωρισμένοι στα δύο, ενώ ισχυρή παραμένει η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Γύρω στις 7 ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, που διαμέσου των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου, έφτασε στην πλατεία Συντάγματος. Στη διαδρομή άτομα με καδρόνια και κράνη έβαλαν φωτιές σε σκουπίδια. Η πορεία επέστρεψε στα Προπύλαια λίγο πριν τις 8 το βράδυ, όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτήριο της Πρυτανείας και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει.

Αμέσως μετά, ομάδα αντιεξουσιαστών αποχώρησε προς τα Εξάρχεια, καταδιωκόμενη από διμοιρίες των ΜΑΤ, προς την οδό Μπενάκη.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ αποκλεισμένοι παραμένουν πολλοί κεντρικοί δρόμοι. Κλούβες των ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί κάθετα, ενώ άντρες των ειδικών δυνάμεων απαγορεύουν την διέλευση.Κλειστές παραμένουν οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου, ενώ κυκλοφοριακό χάος επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου