" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.4.15

DodyTsiantar - Πώς να γράφετε αξιοσημείωτα νέα και συναρπαστικές ειδήσεις

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την DodyTsiantar, επίκουρη καθηγήτρια στο Columbia University Graduate School of Journalism και το City University of NewYork Graduate School ofJ ournalism και ενεργό δημοσιογράφο που συνεργάζεται με ΜΜΕ όπως το Time, η Washington Post, το Fortune, το Newsweek, και το CNN/Money, για ένα μοναδικό, εντατικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής.
Το Writingand Story telling Masterclassείναι πρακτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, που θα βοηθήσει φοιτητές και αποφοίτους πανεπιστημίων και σχολών δημοσιογραφίας, δημοσιογράφους και bloggers να γίνουν καλύτεροι αφηγητές και να γράφουν ειδήσεις και άρθρα που θα κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. 
Θα μάθουν να εντοπίζουν την κατάλληλη πληροφορία, να κάνουν πιο εύστοχες ερωτήσεις ώστε να λαμβάνουνχρήσιμες απαντήσεις που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στα άρθρα τους και να γράφουν σαφείς, περιεκτικές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις και άρθρα. 
ΤοWritingand Story telling Masterclass διεξάγεται 13-15 Ιουλίου 2015, στην Αγγλική γλώσσα και αποτελεί μοναδική ευκαιρία συμμετοχής σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής υψηλών Αμερικανικών προτύπων, με κόστος πολύ χαμηλότερο από ό,τι αν οι συμμετέχοντες ταξίδευαν στην Αμερική για να το παρακολουθήσουν.  Παρέχεται ειδική μειωμένη τιμή συμμετοχής για εγγραφές έως τις 4 Μαΐου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ.  2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου