" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.4.15

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στη Σκάλα και τους Μολάους Λακωνίας


Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στη Σκάλα και τους Μολάους Λακωνίας

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας Σπάρτης, σε δύο περιπτώσεις, στη Σκάλα και τους Μολάους Λακωνίας, ένας 28χρονος κι ένας 36χρονος αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στη Σκάλα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη του 28χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ηρωίνη 26,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα χασίς, ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των ογδόντα ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 36χρονου στους Μολάους, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, ποσότητα μεθαδόνης 11,31 γραμμαρίων, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα πολεμικό τυφέκιο και τρία φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αργότερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου