" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.4.15

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!! Τέλος στα στοιχήματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ !

 ΜΑΣ ..."ΕΦΤΥΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ !!!
 
Η William Hill σταματάει να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη.Στην ανακοίνωση πως δεν θα δέχεται πλέον πονταρίσματα για το εάν η Ελλάδα θα μείνει ή θα φύγει από το ευρώ, προχώρησε η William Hill. Η εταιρεία που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο των στοιχημάτων σε διεθνές επίπεδο δήλωσε μέσω του εκπροσώπου της:

Σημαντική μείωση έχει παρατηρηθεί σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ενώ είχαμε και μείωση των πιθανοτήτων για την Ελλάδα να φύγει μέσα στο 2015» και προσέθεσε:

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια να ποντάρει στο αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη μέχρι το τέλος του έτους. Έτσι, αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της William Hill , τα δύο αυτά στοιχήματα παρέμειναν για μήνες ανοικτά , όμως οι αποδόσεις έχουν πέσει πλέον κατακόρυφα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελλάδα ήταν πρώτη στο στοίχημα για το ποια χώρα θα αποχωρήσει πρώτη από το ευρώ με απόδοση 1 προς 5, ενώ πλέον έχει κατέβει στο 1 προς 3.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου