18.4.15

Κουτσούμπας: Έρχεται νέο Μνημόνιο


Κουτσούμπας: Έρχεται νέο Μνημόνιο

Νέο μνημόνιο, το οποίο δεν θα ικανοποιεί τον ελληνικό λαό, θα υπογράψει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσχωρήσει ήδη σε θέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews», ο κ. Κουτσούμπας εκτιμά, πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε συμβιβασμό με τους εταίρους ικανοποιώντας απαιτήσεις ομίλων και δανειστών.
«Όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι και οι επώδυνες αλλαγές των προηγούμενων μνημονίων θα είναι σε ισχύ, ενώ θα προστεθούν και νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, όσο κι αν η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι» υποστηρίζει ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος θεωρεί πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πλέον πάρει τη θέση της σοσιαλδημοκρατίας που παλιά κάλυπτε το ΠΑΣΟΚ, θα συνεχίσει το πλασάρισμα μιας πολιτικής καθαρά αστικής, αντεργατικής με αριστερό φιλολαϊκό περιτύλιγμα». Σύμφωνα με τον ίδιο, ανοιχτό είναι το σενάριο των πρόωρων εκλογών, δεν θεωρεί όμως πιθανό και το σενάριο μιας οικουμενικής κυβέρνησης στην παρούσα φάση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου