" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.9.15

Καθημερινά μπαίνουν στην Ελλάδα 2.000-3.000 πρόσφυγες και μετανάστες

«Καυτή πατάτα» το μεταναστευτικό για την επόμενη κυβέρνηση

Αμείωτη συνεχίζεται η είσοδος των μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα καθώς, όπως παραδέχθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης ο ρυθμός εισόδου στο ελληνικό έδαφος είναι της τάξης των 2.000-3.000 την ημέρα.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι τα δρομολόγια των πλοίων για τη μεταφορά τους από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν έχουν σταματήσει.

Δήλωσε, επίσης, σοκαρισμένος από όσα έζησε στο Φαρμακονήσι στο πρόσφατο ναυάγιο. «Είναι μια εικόνα που κανείς δεν θέλει να την δει. Αυτοί οι άνθρωποι πνίγηκαν δυο μέτρα από την στεριά. Εξηγείται από το γεγονός ότι αυτό το σαπιοκάραβο είχε κάνει μια υπερκατασκευή για να χώσει όσο περισσότερους. Με το που εξώκοιλε, η κατασκευή έσπασε και κάποιους τους καταπλάκωσε, κάποιους τους εγκλώβισε. Σκεφτήκαμε πάρα πολύ αν θα δώσουμε τις εικόνες αυτές στη δημοσιότητα. Γιατί αυτό το τραγικό συμβάν συνέπεσε την ώρα που γινόταν συζήτηση υπαναχώρησης άλλων κρατών στο προσφυγικό» υπογράμμισε σχετικά μιλώντας στο MEGA.

Χαρακτήρισε, τέλος, «καυτή πατάτα» το μεταναστευτικό επισημαίνοντας ότι θα είναι ένα από τα θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει άμεσα η επόμενη κυβέρνηση.\


  protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου