18.9.15

Αυτοαγιοποιήθηκε !!! Την είδε... Θεός ο Τσίπρας ; Πόσταρε τον εαυτό του με φωτοστέφανο!

 ΑΓΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

- Ειρωνείες στο διαδίκτυο αλλά και οργή για προσβολή των Θείων
 - Αυτοαγιοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ... 
- Ανήρτησε φωτογραφία που τον εικονίζει σαν Θεό και είχε φιλοτεχνηθεί κατά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος

Τη «θεϊκή» εκδοχή του πόσταρε πριν μία ώρα στους προσωπικούς λογαριασμούς του σε facebook και twitter ο τέως πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να στείλει μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές.
Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αναρτήσει φωτογραφία από το γκράφιτι, που τον εικονίζει σαν Θεό και είχε φιλοτεχνηθεί σε τοίχο ενός εκλογικού κέντρου στην οδό Μπενάκη κατά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος του περασμένου Ιουλίου προσθέτοντας πάνω του την φράση: «Ούτε Άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις». Απευθυνόμενος δε, προς τους ψηφοφόρους σημειώνει ότι «κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή».
Ειρωνείες στο διαδίκτυο αλλά και οργή για προσβολή των Θείων
Όπως ήταν αναμενόμενο, το σκίτσο που «ανέβασε» ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η φωτογραφία με το χειροφίλημα έχουν κάνει τα social media να πάρουν «φωτιά» τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες του Διαδικτύου να σχολιάζουν με χιούμορ αλλά και ισχυρές δόσεις ειρωνείας τις εικόνες με τον... «άγιο»Τσίπρα ή αλλιώς, «άγιο Μνημόμιο», όπως αρκετοί χαρακτήρισαν τον τέως πρωθυπουργό.

Ωστόσο, αρκετοί είναι και οι πολίτες που χρησιμοποίησαν την Πέμπτη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την οργή τους για την εικόνα που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter, κάνοντας λόγο για προσβολή των Θείων.


 Protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου