19.9.15

Τρίπολη: Επίθεση με μπογιές στα προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

'Αγνωστοι πέταξαν σήμερα τα ξημερώματα μπογιές στους τοίχους, στην είσοδο, την τζαμαρία και τις αφίσες των εκλογικών κέντρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, που βρίσκονται το πρώτο στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη και το δεύτερο στη διασταύρωση των κεντρικών πεζοδρόμων Εθνικής Αντιστάσεως και Τάσου Σεχιώτη στο κέντρο της Τρίπολης.
Πρωί - πρωί οι υπεύθυνοι των εκλογικών κέντρων καθάρισαν τις μπογιές κι αποκατέστησαν τις ζημιές που είχαν προκαλέσει οι άγνωστοι δράστες και τα δύο εκλογικά κέντρα λειτουργούν κανονικά.
Σε ανακοινώσεις οι νομαρχιακές επιτροπές Αρκαδίας, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, κάνουν λόγο για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που δεν αγγίζουν το δημοκρατικό λαό της Αρκαδίας.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι «μία μέρα πριν τις εκλογές της Κυριακής, οι «γνωστοί-άγνωστοι» άνθρωποι της νύχτας και του παρακράτους, βανδάλισαν την πρόσοψη των Γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη. Φαίνεται ότι ορισμένοι δεν ξεχνούν άλλες εποχές. Φοβούμενοι τη Δημοκρατία και το φως, επιδιώκουν την τρομοκράτηση των πολιτών».
Επιπλέον υπογραμμίζεται πως «ούτε αυτή τη φορά θα τους περάσει. Ο δημοκρατικός Αρκαδικός Λαός δεν πτοείται και την Κυριακή θα προσέλθει μαζικά στις κάλπες για να εκλέξει την κυβέρνηση της επιλογής του που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «επιτέθησαν οι γνωστοί άγνωστοι βάνδαλοι, οι οποίοι, δυστυχώς, για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν ως έκφρασή τους την βία και την καταστροφή. Βανδάλισαν με μπογιές το εκλογικό κέντρο του κόμματός μας σε απόδειξη του πανικού, ο οποίος τους διακατέχει για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας».
Προσθέτουν πως «είναι ανίσχυροι να πλήξουν τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα. Ανήκουν στο πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο και ουδεμία σχέση έχουν με την δημοκρατική παράδοση της πολιτικής ζωής της Αρκαδίας. Αυτογελοιοποιούνται, όταν εξαντλούν την επαναστατικότητά τους στην εκτόξευση ελαιοχρωμάτων στις τζαμαρίες εκλογικών κέντρων».
Τέλος υπογραμμίζεται πως «δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο μαζί τους πέρα από την ενημέρωση των πολιτών για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές τους. Στις αυριανές εκλογές στηρίζουμε την Νέα Δημοκρατία. Επιλέγουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση και εγκαταλείπουμε τα άκρα και τις ακρότητες εκεί όπου τους αξίζει στη περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου