" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.9.15

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ ΚΟΡΩΝΗΣ

Ξεκινάνε οι εργασίες για την ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Βασιλιτσίου Κορώνης, καθώς  σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείου Πύλου-Νέστορος, υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριου Καφαντάρη και της ανάδοχου του έργου κ. Ιωάννας Παναγιωτοπούλου.

Εκτενέστερα, ο φορέας υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ύδρευση Βασιλιτσίου Δ.Ε. Κορώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος» και προϋπολογισμό 307.9000,00 Ευρώ, είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ενώ η πίστωσή της πράξης προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων 2007-2013».

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, προβλέπεται η αντικατάσταση των αγωγών του υφιστάμενου δικτύου από τσιμεντοαμίαντο, με αγωγό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, καθώς και η κατασκευή διακλαδώσεων παροχών ύδρευσης του νέου δικτύου (ιδιωτικές συνδέσεις).

Ο Δήμαρχος, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή τηρεί για μια ακόμη φορά της δεσμεύσεις της, στοχεύοντας πάντα στην προάσπιση της υγείας των κατοίκων, ενώ αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια του Δήμου, ώστε να υλοποιηθούν τα εν εξελίξη έργα εντός του χρονικού περιθωρίου που έχουν προγραμματιστεί, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου