18.9.15

Προεκλογική περίοδος τέλος: Που θα μιλήσουν σήμερα οι αρχηγοί

- Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα
- Σε γυναίκες στην Αθήνα θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
 - Στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός» η κεντρική ομιλία του Στ. Θεοδωράκη
 -Στην Πάτρα η Φώφη Γεννηματά και Δημήτρης Κουτσούμπας 

Ανεβαίνει η πολιτική αντιπαράθεση, στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, ενώ οι διεργασίες στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων είναι πυρετώδεις και επικεντρώνονται στις τελευταίες εμφανίσεις των αρχηγών.

Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, παρευρισκόμενοι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, σήμερα  Παρασκευή, στις 7.30 μμ, στην Πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, σύντομο χαιρετισμό πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα απευθύνουν ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας Πιέρ Λοράν, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke Γρέγκορ Γκίζι, και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Podemos.

Με ομιλία του σε γυναίκες κλείνει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η εκδήλωση με θέμα "Ελλάδα Μπροστά: Η γυναίκα στο επίκεντρο, θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο ξενοδοχείο Κάραβελ, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρος της ΝΔ.

Στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», θα μιλήσει απόψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το βράδυ.

Με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων και απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους βρέθηκαν εκτός ΠΑΣΟΚ τα τελευταία σκληρά χρόνια του μνημονίου, θα μιλήσει  στην Πάτρα σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου, Φώφη Γεννηματά.

Η ομιλία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» απόψε στις 7:30 το απόγευμα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει επίσης στην Πάτρα.

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στην πλατεία Γεωργίου.

Σήμερα, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, την κεντρική προεκλογική ομιλία του.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου