17.7.16

Ιερείς που κολάζουν στην Πάτρα

Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα. 
Με άλλα λόγια κάνει το γύρο των κατοίκων της Πάτρας. Γιατί σε περιοχή της Αχαϊκής πρωτεύσας -σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας dete.gr– μπαργούμαν κολάζει και ιερέα. Και δεν είναι μόνο αυτό. 
Ο ιερέας (παντρεμένος, λένε όσοι γνωρίζουν) ανταποκρίνεται και περιμένει έξω από την καφετέρια πότε θα τελειώσει το ωράριο της καλής του και να φύγουν μαζί για άγνωστη κατεύθυνση.  Φυσικά η κοπέλα δείχνει κι εκείνη ιδιαίτερη προτίμηση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ενώ οι γείτονες κουνάνε με νόημα το κεφάλι τους, όταν βλέπουν τον παπά να περιμένει έξω από το μπαρ για να κάνει τον... ταξιτζή στην καλλονή!
Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στην περιοχή για τις «εξυπηρετήσεις» του ιερέα, ο οποίος δείχνει να μην παίρνει τοις μετρητοίς όσα λέγονται πίσω από την πλάτη του. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για τις προθέσεις του ιερωμένου, αλλά σε κάθε περίπτωση προς το παρόν τα «νέα» δεν έχουν φτάσει στην παπαδιά.
·         Πριν λίγες μέρες πάντως σε άλλη ανάρτηση της dete.gr υπήρχε κι ένα κουϊζ:  Τι λένε οι «κακές γλώσσες» για δύο τουλάχιστον γνωστούς ιερείς της Πάτρας; Πως έπρεπε εδώ και καιρό να είχαν πετάξει τα ράσα τους, αφού «χαρτοπαίζουν» και «γκομενίζουν»! Και κατά τα άλλα η κοινωνία τους έχει εντάξει στην κάστα των ευσεβών!          
Αν έχουν σχέση τα δύο περιστατικά θα φανεί από την εξέλιξη των γεγονότων. 

Α.Χ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου