17.7.16

Σε Ζάκυνθο και Ιόνιο η βασιλική οικογένεια της Σαουδ. Αραβίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και φέτος ο τουρισμός θα πάει καλά για το νησί και μάλιστα θα είναι υψηλού επιπέδου. 
Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι του πλανήτη το βάζουν στο επίκεντρο των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων.
Έφτασαν  στο αεροδρόμιο του νησιού με liarjet. Πρίγκιπες και πριγκίπισσες του οίκου των Σαούντ επιβιβάστηκαν σε θωρακισμένα αυτοκίνητα για να μεταβούν στο λιμάνι όπου τους περίμενε η υπερπολυτελής θαλαμηγός LadyBritt. Στα κύρια χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι το διπλό κατάστρωμα το οποίο διαχωρίζεται από ένα κλιματιζόμενο γυμναστήριο, φινλανδική σάουνα,σπα, εσωτερικό και εξωτερικό κινηματογράφο.
Η προετοιμασία του ταξιδιού έγινε, λένε οι ντόπιοι, με τη φροντίδα και καθοδήγηση της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας. Για το σκοπό αυτό είχαν ταξιδέψει στο νησί εδώ και εβδομάδες διπλωματικοί ακόλουθοι και άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών Ασφάλειας.
Πάντως όσοι ήταν στο λιμάνι την ώρα άφιξης της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα τη συνοδείανα ξεφορτώνει βαλίτσες -προφανώς - με προσωπικά αντικείμενα και ενδύματα. Ανάλογες ήταν οι προμήθειες που είχαν ζητήσει να τους ετοιμάσουν σε τοπικά προϊόντα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα και κρασί. Το πρώτο βράδυ στο νησί, επέλεξαν να γευματίσουν στο υπερπολυτελές σκάφος και ακολούθησαντα ταξίδια στο Ιόνιο.
Α.Χ.
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου