23.12.17

Ισπανικό αστέρι στην κορυφή του δέντρου!

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο θα γίνει την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Πλήρης αγωνιστική σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία.
Προπαραμονή Χριστουγέννων κι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα έρχεται στην ημέρα μας. Τι είναι αυτό που φυσικά ξεχωρίζει σαν "το αστέρι στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου"; Φυσικά το σουπερ-κλάσικο, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα!
Τι καλύτερο δώρο να ζητήσει κανείς για τα Χριστούγεννα; Κατά τ' άλλα έχουμε αγώνες σε Αγγλία, όπου αρχίζει ο "μίνι-μαραθώνιος" των τεσσάρων αγώνων σε 10 μέρες, και σε Σέριε Α όπου έχουμε κι εκεί ντέρμπι κορυφής!
Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος;
Ας αρχίσουμε με το σημαντικότερο ματς της ημέρας. Το μεγάλο Ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα (14:00). Η Μαδρίτη θα βάλει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα και το Λίο Μέσι. Η διαφορά είναι στους 11 βαθμούς με τους Μαδριλένους να έχουν ματς λιγότερο. Με νίκη τώρα, μπορούν να δώσουν ένα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αν όχι για εκείνους, τουλάχιστον για την άλλη ομάδα της Μαδρίτης. Η Ρεάλ μόλις στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και ο Ρονάλντο μόλις κέρδισε την 5η χρυσή μπάλα της καριέρας του. Το παιχνίδι θα γίνει στις 14:00 ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική ώρα) λόγω ...Ασίας. Στόχος των διοργανωτών είναι να προσελκύσουν το κοινό της Ασιατικής αγοράς και να σπάσουν το ρεκόρ τηλεθέασης. Γι' αυτό και η συγκεκριμένη ώρα.
Ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος στην Ισπανία. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο. Αργά το απόγευμα, η Λα Κορούνια υποδέχεται τη Θέλτα. Ντεφορμέ η Θέλτα, κακή η Ντέπορ φέτος.
Μεταφερόμαστε στην Αγγλία όπου έχουμε την πρώτη από τις 4 "κολλητές" αγωνιστικές. Εννιά παιχνίδια στο πρόγραμμα. Η πρωτοπόρος Σίτι έχει -θεωρητικά- εύκολο έργο υποδεχόμενη την Μπόρνμουθ. Έχει ξεχάσει πως είναι να μην κερδίζει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, πάει στην έδρα της Λέστερ. Δύσκολο ματς. Δεν έχει την πολυτέλεια για νέες απώλειες η ομάδα του Μουρίνιο. Το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό ανάμεσα στην ανεβασμένη Έβερτον και την πρωταθλήτρια Τσέλσι. Θέλει να πλησιάσει τις ομάδες του Μάντσεστερ η Τσέλσι, ενώ η Έβερτον έχει μετουσιώσει σε βαθμούς τις καλές της εμφανίσεις στο τέλος. Η Τότεναμ πάει στην έδρα της Μπέρνλι. Ματσάρα. Η Μπέρνλι είναι πιο ψηλά από την Τότεναμ και το ματς για τους "πετεινούς" είναι κομβικό. Η ανεβασμένη Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την "μπερδεμένη" Νιούκαστλ. Η Μπράιτον υποδέχεται τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα. Η Σαουθάμπτον προσπαθόντας να βρει ρυθμό παίζει με τη Χάντερσφιλντ. Η Σουόνσι φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Μπρομ πάει στην δύσκολη έδρα της Στόουκ. Ωραία αγωνιστική.
Τέλος, στην Ιταλία έχουμε οκτώ αγώνες. Το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Γιουβέντους - Ρόμα (21:45). Η δεύτερη με την τρίτη. Η Γιουβέντους κέρδισε το ντέρμπι με τη Νάπολι, δεν κέρδισε την Ίντερ και τώρα υποδέχεται τη Ρόμα. Αν η πρωταθλήτρια κερδίσει τότε θα είναι και πάλι το πιο δυνατό φαβορί για τον τίτλο. Κι ας μην είναι πρώτη. Αν η Ρόμα κερδίσει, τότε διατηρεί τις δικές της ελπίδες για τον τίτλο ζωντανές, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει κι ένα "μαξιλαράκι" στη Νάπολι. Η ισοπαλία είναι "ούτε κρύο, ούτε ζέστη" και για τις δυο. Ωραίο ματς θα γίνει στο Μιλάνο. Η Μιλαν υποδεχεται την Αταλάντα. "Ψάχνεται" με Γκατούζο η Μίλαν, πολύ καλή η Αταλάντα και φέτος. Η πρωτοπόρος Νάπολι, υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Δύσκολο ματς για τους "παρτενοπέι" που όμως θέλουν να κερδίσουν για να είναι "άνετοι" πριν το ντέρμπι Γιουβέντους - Ρόμα. Η Ιντερ μην έχοντας πλέον την πολυτέλεια να κάνει άλλη γκέλα, φιλοξενεί τη Σασουόλο. Η Λάτσιο παίζει στο "Ολύμπικο" με την Κροτόνε. Η Ουντινέζε υποδέχεται τη Βερόνα. Η Σπαλ παίζει με την Τορίνο, ενώ η Τζένοα παίζει με την Μπενεβέντο στο ντέρμπι παραμονής της ημέρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου