23.12.17

Οργή για τον χιονισμένο Γολγοθά. Eγκλωβισμένοι οδηγοί στην Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ !!!

 Χιλιάδες ταξιδιώτες, ανάμεσα τους έγκυες γυναίκες και παιδιά,  εγκλωβισμένοι για  πολλές ώρες στο ίδιο σημείο.

Οι εικόνες χάους με στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους "χιονισμένο Γολγοθά" από το μεσημέρι της Παρασκευής.
Νταλίκες δίπλωσαν στον Μπράλο, ντελαπάρισαν αυτοκίνητα στη Λαμία λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.
Της ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα και στο Μαρτίνο καθώς και στην Τραγάνα.
Σε όλο το μήκος του δρόμου, του εθνικού δρόμου για την ακρίβεια σε αυτά τα σημεία, τα αυτοκίνητα είναι εγκλωβισμένα με αποτέλεσμα πλέον τα νεύρα και η υπομονή των οδηγών να δοκιμάζονται σκληρά. Σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στα οχήματα υπάρχουν μωρά παιδιά και ηλικιωμένοι άνθρωποι. Οι φωτογραφίες που στέλνουν οι αναγνώστες του enikos.gr μαρτυρούν τη δραματική κατάσταση.
Και όλα αυτά ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις και ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία από την περασμένη Τετάρτη.
Γολγοθάς για χιλιάδες ταξιδιώτες στην Αθηνών-Λαμίας - Εγκλωβισμένοι επί ωρες λόγω του χιονιά
Απελπιστική είναι η κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο 118 χλμ, λίγο πριν από το Μαρτίνο.
Χιλιάδες ταξιδιώτες, ανάμεσα τους έγκυες γυναίκες και παιδιά, είναι εγκλωβισμένοι εδώ και πολλές ώρες στο ίδιο σημείο. Τα αυτοκίνητα κάνουν 3-4 μέτρα και σταματούν, σχηματίζοντας έτσι ουρές χιλιομέτρων.
Νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού
Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου (23/12/2017). Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, για αύριο, Σάββατο ο καιρός κατά τη διάρκεια θα παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, πρόσκαιρη επιδείνωση θα έχουμε από το βράδυ από τα βόρεια και προς τα νότια, κυρίως στις ανατολικές περιοχές

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου