22.12.17

Ζάμπλουτος Άραβας τρελάθηκε με Ελληνίδα ηθοποιό και θέλει να την… «κλέψει»!

Ο ζάμπλουτος Άραβας Ταρέκ Σαλί Γιουσέφ ερωτεύτηκε την Ελληνίδα ηθοποιό και ταξίδεψε μέχρι τη χώρα μας για να τη δει από κοντά και να τη γνωρίσει.
Σύμφωνα με την Espresso, έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να κλείσει πριβέ το θέατρο και να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρίτα Ρίτζι.
"Δώρο δεν μου έκανε, αλλά μετά το τέλος της παράστασης μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στα Εμιράτα. Φοβήθηκα και αρνήθηκα" είπε η ηθοποιός σημειώνοντας ότι της αντιπρότεινε να πάρει μαζί και μία φίλη της για να μη φοβάται προκειμένου να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν στον τόπο του.
"Έχω πολλά προφίλ στο Facebook λόγω πολλών θαυμαστών. Σε ένα από αυτά επικοινωνούσε μαζί μου κάποιος Άραβας, συγγενής του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σάλμαν της Σαουδικής Αραβίας. Μου έστελνε γλυκόλογα, καρδούλες και λουλούδια. Με καψουρεύτηκε και ήθελε σαν τρελός να με γνωρίσει" αποκάλυψε η Μαρίτα Ρίτζι.
"Βρήκε διερμηνέα που μιλούσε ελληνικά και κανόνισε να έρθει να δει την παράσταση μου πριβέ. Όταν μου το είπε, δεν το πίστεψα" πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενη στην πρόταση του δήλωσε "δεν το σκέφτομαι καν, γιατί είναι ένας λαός που δεν γνωρίζουμε. Τόσα γίνονται και ακούγονται... Του είπα να πάμε με τον θίασο και δέχτηκε. Αυτό το συζητάμε. Ήταν πολύ γλυκό πλάσμα, πολύ καλός. Αγχώθηκα λίγο κάποια στιγμή γιατί έγινε πιεστικός και όλο με έπιανε από τους ώμους, αλλά ήταν ο θίασος μπροστά και δεν έγινε παραπάνω διαχυτικός από το επιτρεπτό".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου