23.12.17

ΦΩΤΟ - Ωραίος ο τύπος αλλά… την «πάτησε»! Στόλισε το αυτοκίνητό του κι έφαγε γερό πρόστιμο


Ωραίος ο τύπος αλλά… την «πάτησε»! Στόλισε το αυτοκίνητό του κι έφαγε γερό πρόστιμο (pics)
Πριν αποφασίσετε να στολίσετε το αυτοκίνητό σας για τα Χριστούγεννα, δείτε τι έπαθε κι αυτός ο άνδρας. 

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα μια λαμπερή περίοδος, με χιλιάδες φωτάκια να στολίζουν δέντρα, μπαλκόνια, δρόμους και λεωφόρους κάθε πόλης.
Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο πνεύμα λοιπόν ο Μπράντον Γούντεν από την Νότια Καρολίνα αποφάσισε να στολίσει αντί για δέντρο το αυτοκίνητό του τοποθετώντας πάνω του δεκάδες λαμπάκια. Ωστόσο, αναγκάστηκε να το πληρώσει ακριβά, δηλαδή 232 δολάρια. Τόσό ήταν το πρόστιμο της τροχαίας για «ακατάλληλο φωτισμό» στο αυτοκίνητό του.

Ο Γούντεν στολίζει με τον ίδιο τρόπο το αυτοκίνητό του τα τελευταία πέντε χρόνια κι όπως ο ίδιος λέει τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι της πόλης το απολαμβάνουν.
Οι άλλοι οδηγοί τον ακολουθούν για αρκετή ώρα και πολλοί μάλιστα τον σταματούν για να φωτογραφηθούν μαζί του και μαζί με το υπέρλαμπρο αυτοκίνητό του.
«Οι άνθρωποι με ακολουθούν συνήθως για μερικά μίλια, τραβούν βίντεο το οποίο ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα, μου λένε να κάνω στην άκρη για να τραβήξουν φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο WJCL.
Ωστόσο η αστυνομία δεν αντιμετώπισε με την ίδια ικανοποίηση την προσπάθειά του να δώσει λίγο παραπάνω χρώμα στις γιορτές.
Του είπε να κάνει στην άκρη όχι όμως για να φωτογραφηθεί μαζί του αλλά για να του κόψει κλήση αξίας 232 δολαρίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου