" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.12.17

ΒΙΝΤΕΟ - Άρωμα Ελλάδας σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Ν. Υόρκη

Μια νότα χαράς και ελπίδας ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων στην καθιερωμένη γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσαν χορωδίες στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη.
Παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος, εξέχοντα μέλη της Ομογένειας καθώς και μέλη του προσωπικού της Αρχιεπισκοπής και της Εθνικής Φιλοπτώχου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχιδιάκονος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής π. Παντελεήμων Παπαδόπουλος.
Η γιορτή ξεκίνησε με το τροπάριο της Γέννησης, ενώ με ύμνους των Χριστουγέννων συμμετείχε και ολιγομελής αντιπροσωπεία της Βυζαντινής Χορωδίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής υπό τον Δημήτρη Κεχαγιά.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος μίλησε για τη Γέννηση του Χριστού, το γεγονός που άλλαξε την ανθρωπότητα και τόνισε πως ο στόχος μας θα πρέπει να είναι πώς να φέρουμε μια θετική αλλαγή στον κόσμο και την κοινωνία γύρω μας, ενώ ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου