" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.12.17

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!Για τη Μαρία μου…που δεν άντεξε να περιμένει στην ουρά

«Να γκρεμίσουμε το κομματικό κράτος και να το αντικαταστήσουμε με ένα δημόσιο που θα υπηρετεί τον πολίτη»

Μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έκανε την Πέμπτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλυψε μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια Μαρία που «πριν έντεκα χρόνια διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού»... 
Ο πολιτικός καταγγέλλει μέσω της ιστορίας αυτής «το κομματικό κράτος και να το αντικαταστήσουμε με ένα δημόσιο που θα υπηρετεί τον πολίτη».
Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:
«Αυτή είναι η πρωινή ανάρτηση της Μαρίας. Πριν έντεκα χρόνια η Μαρία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Από τότε, για να πάρει το φάρμακο που της έχει χορηγηθεί, πρέπει κάθε τρεις εβδομάδες να περιμένει στην ουρά. Σήμερα δεν άντεξε. Και μετά από μισή ώρα στο τσουχτερό κρύο έφυγε. Θα ξαναπροσπαθήσει αύριο πρωί πρωί. Και βέβαια εκτός από την ουρά είναι και η γραφειοκρατία. Πρέπει κάθε φορά να αποδείξει ποια είναι, τι έχει, τι θέλει, τι ασφάλιση έχει, ποιος υπογράφει, ποιος εγκρίνει. Τίποτε ηλεκτρονικά όλο χαρτιά, χαρτιά, χαρτιά.
Σε όλη την χώρα υπάρχουν χιλιάδες Μαρίες που βιώνουν τον ίδιο Γολγοθά. Και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται μέχρι να γκρεμίσουμε το κομματικό κράτος και να το αντικαταστήσουμε με ένα δημόσιο που θα υπηρετεί τον πολίτη και, ειδικά στην περίπτωση των σοβαρών ασθενειών, θα μεριμνά για λύσεις και όχι για πρόσθετα εμπόδια.
Χρόνια πολλά Μαρία μου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου