16.10.19

ΦΩΤΟ - «Καουμπόι» σε χιονισμένο τοπίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας ο Κιμ έκανε ιππασία στο βουνό Πεκτού που βρίσκται στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα

Την αγάπη του για τα άλογα έδειξε για μια ακόμη φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για ιππασία σε χιονισμένο φόντο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος το 2016 φέρεται να έχει ξοδέψει πάνω από 150.000 ευρώ για να αγοράσει άλογα από τη Ρωσία, επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό άλογο.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας ο Κιμ έκανε ιππασία στο βουνό Πεκτού που βρίσκται στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ήταν σε καλή διάθεση ποζάροντας στον φακό ενώ είχε φροντίσει να ντυθεί ζεστά με ένα χοντρό παλτό και γάντια στα χέρια. 
Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας με το άλογο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το τηλεγράφημα από την Πιονγιάνγκ, επέστρεψε στα καθήκοντά του συζητώντας με αξιωματούχους για διάφορα έργα στην επαρχία Σαμτζιόν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου