26.10.19

Ρίχνει σπρέι σε ανυποψίαστες γυναίκες

Κυκλοφορεί αλλά δεν οπλοφορεί.
 Ρίχνει σπρέϊ με βενζίνη σε ανυποψίαστες γυναίκες. 
Συνέβη στον Βόλο και για το λόγο αυτό ο σύζυγος μιας 45χρονης, συστήνει προσοχή των ανυποψίαστων γυναικών. Όπως ενημέρωσε τις αρχές την Τετάρτη, φέρεται να έπεσε θύμα από 37χρονο, που …συνηθίζει να ρίχνει βενζίνη στα μάτια όσων κάνουν το «λάθος» να περνούν από μπροστά του (!).
Ο άνδρας επικοινώνησε με τo
  magnesianews.gr , όχι για να διωχτεί ο δράστης, καθώς ούτε ο ίδιος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, αλλά για να μην υποστεί άλλη γυναίκα, αυτά που πέρασε η σύζυγός του. Μια νύχτα στο Νοσοκομείο, για να την παρακολουθήσουν οι γιατροί, καθώς έφερε έγκαυμα πρώτου βαθμού στα μάτια.
Η επίθεση του 37χρονου κατά της γυναίκας, έγινε σύμφωνα με την καταγγελία, στις 5.30 το απόγευμα, ενώ το ζευγάρι προσπαθούσε να διασχίσει οδό στη Ν. Ιωνία.
«Με την άκρη του ματιού της, είδε τον άνδρα και ευτυχώς έκλεισε τα μάτια της, με αποτέλεσμα να μη δεχτεί μεγάλη ποσότητα βενζίνης που της έριξε στο πρόσωπο», δήλωσε ο σύζυγος της γυναίκας, που πρόσθεσε ότι από το καύσιμο τα γυαλιά ηλίου που φορούσε έλιωσαν! Ο ίδιος είπε, ότι πήγε στην Αστυνομία, την επόμενη μέρα, όταν η γυναίκα του βγήκε από το Νοσοκομείο, αλλά είχε περάσει το αυτόφωρο και ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει μήνυση σε βάρος του δράστη. Θαμώνες τσιπουράδικου που αντιλήφθηκαν τι έγινε ότι έριξε δηλαδή βενζίνη στο πρόσωπο της γυναίκας, τον κυνήγησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν.
Σημειώνεται ότι ως δράστης φέρεται 37χρονοπς που αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία με ανάλογες ενέργειες. Σε δίκη που είχε γίνει επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης, είχε καταθέσει ότι αγοράζει τη βενζίνη για να την εισπνέει, ενώ είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, μετά την καταδίκη του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου