25.10.19

Αλλάζει η επικοινωνία στη ΔΕΗ

Η γνωστή από το ρεπορτάζ στο MEGΑ δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα, αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ. Την πρόσληψη ανακοίνωσε η διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε.
Η κα Δήμτσα είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), με εξειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ.
Έχει σπουδάσει νομικά και δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000 στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε εφημερίδες. 

** Απεβίωσε ο Πατρινός, στην καταγωγή, δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963 και  μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, φοίτησε στο τμήμα Διεθνών Σπουδών της Παντείου. Από την ηλικία των 20 ετών, παράλληλα με τις σπουδές εργάστηκε σε πολλά έντυπα, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Η μεγάλη του καλλιέργεια και ο πλούτος των γνώσεών του παρουσιάζονται στα βιβλία που εξέδωσε με τίτλο: «Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας», «Από τον Σινάτρα στην Καραγκούνα» και «Το λεξικό του Καβάφη».
Η κηδεία του Φώτη Χρονόπουλου θα γίνει Σάββατο μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου