26.10.19

Αναζητούσαν έφηβη επί έναν χρόνο και την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε «ροζ βίντεο»

Πρωταγωνίστρια σε "ροζ" βίντεο και φωτογραφίες ήταν η έφηβη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της πριν από περίπου έναν χρόνο στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη New York Post, ανηρτημένα στο διαδίκτυο και κυρίως σε site όπως τα Pornhub, Periscope και Snapchat, εντόπισαν οι Αρχές 60 φωτογραφίες και βίντεο της έφηβης.
Σε κάποια από τα βίντεο συμπρωταγωνιστεί και ένας άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο 30χρονος Κρίστοφερ Τζόνσον. Όπως μετέδωσε η τοπική Sun Sentinel, οι δυο τους είχαν θεαθεί μαζί σε Κομητεία της Φλόριντα. Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του και τον συνέλαβε, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν η έφηβη. Το πορνογραφικό υλικό που είχε ανέβει στο διαδίκτυο απεικόνιζε τον ίδιο να κάνει σεξ με την κοπέλα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά του αποκάλυψε πληροφορίες για κλινική αμβλώσεων. Η έφηβη είπε στην αστυνομία ότι την είχε αφήσει έγκυο και την πήγε στην κλινική για να κάνει έκτρωση.Ο Τζόνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά κρατείται με εγγύηση 75.000 δολαρίων κατηγορούμενος για ασέλγεια σε θύμα ηλικίας 12-16 ετών, σύμφωνα με τις αναφορές.

 New York Post

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου