25.10.19

Χάκερ ανέβασαν σε κανάλι παπά στο YouTube σκληρό πορνό

Ο ιερέας Κώστας Βασιλειάδης, γνωστός και ως «παπα-Βόιος» ή «παπα-drone» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς της Κοζάνης και ειδικότερα του Βόϊου, όπου λειτουργεί.
Τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργεί βίντεο -συχνά με τη χρήση drone- εκθέτοντας τις ομορφιές του τόπου του και ανεβάζοντάς τα στο youtube.
Όμως ο παπάς έπεσε θύμα χάκερ που ανέβασαν στο κανάλι του σκληρό πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα ο ιστότοπος να κατεβάσει το βίντεο όπως αναφέρει η Espresso.
Για το περιστατικό ο παπάς έκανε ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν έχει μάθει να φοβάται. «Έχω “μάθει” να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος» έγραψε.
Συγκεκριμένα είπε:
«Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube
Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς … για όλους τους Βοΐώτες .
Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει, ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες, είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια, όρεξή και μεράκι έχουμε .
Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε . Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν …είπαμε σε όποιους αρέσουμε».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου