16.10.19

Τσακώθηκαν και έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά στη Λαμία

Το «μενού» του τσακωμού  είχε και μολότοφ - Χειροπέδες σε νεαρό ρομά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Μεγάλη φασαρία δημιουργήθηκε πλησίον της Λεωφόρου Δημοκρατίας στη νότια Λαμία από τον καυγά μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά.
Ήταν περίπου 11:00’  χθές  το πρωί όταν για πολλοστή φορά όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, οι δύο οικογένειες διαπληκτίστηκαν. Αρχικά ο καυγάς περιοριζόταν μόνο στις φωνές και τις βρισιές, δεν άργησε όμως να ανάψει – κυριολεκτικά - η «σπίθα» πιο βίαιων αντιδράσεων!
Συγκεκριμένα νεαρός Ρομά από τη μία οικογένεια, πέταξε μία αυτοσχέδια μολότοφ προς το σπίτι της άλλης. Μάλιστα δε δίστασε να πετάξει άλλη μία την ώρα που ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των λοιπών σταθμών της Άμεσης Δράσης έφταναν στο σημείο.
Κι όλα αυτά όταν μέσα στο σπίτι, όπου έπεσαν οι μολότοφ, υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά. Ο θερμόαιμος νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Όσοι μένουν κοντά όμως στα δύο σπίτια μας έλεγαν ότι «μπορεί σήμερα να προλάβαμε το κακό όμως η κόντρα τους δεν έχει εκτονωθεί και πολύ γρήγορα θα ξανατσακωθούν και κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να έχουμε και θύματα…»!
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο η βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, είχε οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις με τον εμπρησμό ενός σπιτιού και τον τραυματισμό ενός 42χρονου που παρασύρθηκε από τον θετό του γιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

 lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου