16.10.19

Ξεκινά η προανακριτική για τον "Ρασπούτιν "

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί εκλογή προεδρείου ενώ πιθανότατα θα επιχειρηθεί να καθοριστεί και η πρώτη ατζέντα του ερευνητικού έργου

Ξεκινά σήμερα (10:00 π.μ) η συνεδρίασή της Προανακριτικής Επιτροπή της Βουλής,για την υπόθεση υπόθεση Novartis και συγκεκριμένα την εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου
Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί εκλογή προεδρείου ενώ πιθανότατα θα επιχειρηθεί να καθοριστεί και η πρώτη ατζέντα του ερευνητικού έργου.
Στην επιτροπή μετέχουν συνολικά 25 βουλευτές από πέντε κόμματα.
Στην προανακριτική επιτροπή, μετέχουν από την Νέα Δημοκρατία οι: Παναγής Καππάτος, Κώστας Καραγκούνης, Σταύρος Κελέτσης, Κώστας Κυρανάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κώτσηρας, Αννα – Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Μπούγας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Πάλιουρα, Θανάσης Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Νίκος Βασίλειος Υψηλάντης.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν οι Δώρα Αυγέρη, Γιάννης Γκιόλας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σπύρος Λάππας, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Από το Κίνημα Αλλαγής οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη. Από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος και από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου