31.12.19

Έξαλλος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην παρουσιαστής καιρού, Γιάννης Καλλιάνος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις εικόνες των ακινητοποιημένων οχημάτων στην εθνική οδό.
«Έξω φρενών» με τα όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην παρουσιαστής καιρού, Γιάννης Καλλιάνος.
Αφορμή αποτέλεσαν οι εικόνες των ακινητοποιημένων οχημάτων στην εθνική οδό, ως απόρροια της έντονης χιονόπτωσης που προηγήθηκε.
«Είχα προειδοποιήσει εδώ και τρεις ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων» έγραψε στο Facebook ο κ. Καλλιάνος.
Και πρόσθεσε: «Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!»
Στο ίδιο πλαίσιο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την οργή του: «Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι»
«Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά» κατέληξε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου